.

2017

Visita Pare Eugeni

Visita a Mans Unides del P. Eugeni Yao missioner Combonià originari del Togo

El pare Eugeni Yao missioner combonià ha visitat la Delegació de Mans Unides d’Urgell per presentar la nova Campanya d’enguany que és la número 58 amb el lema “El món no necessita més menjar, necessita més gent compromesa”.

Seguint el compromís de fer-se presents als diferents llocs del nostre Bisbat, aquest any Mans Unides ha escollit arribar fins a les comarques dels dos Pallars. Dilluns dia 6 de febrer al matí van visitar el col·legi Valira de La Seu d’Urgell(alumnes d’ESO) i a la tarda va concedir dues entrevistes una a l’emissora Ràdio Principat i l’altra a Ràdio Seu. Al vespre va compartir la seva experiència amb un bon grup d’adults al Casal Parroquial de La Seu d’Urgell.

Dimarts dia 7 al matí es va fer present a l’escola de les Claretianes de Tremp on els alumnes de primària i secundària varen sentir el testimoni del pare Eugeni, i a la tarda van visitar Isona i al vespre la Fundació Fiella.

Dimecres dia 8 a Sort va donar el seu testimoni als grups de catequesi de Confirmació i a un bon grup d’adults.

Mans Unides, amb la seva Presidenta Teresa Cabanas va agrair molt el treball realitzat als llocs visitats i la bona acollida que va rebre la presentació dels projectes de la present Campanya.